Ucapan terpopuler tentang Puasa

S.I.A!♔@sucindrawati

Selamat menantikan waktu berbuka puasa bagi yang melaksanakan

lepas habis EURO korang dah boleh pasang niat puasa and terus bersahur untuk puasa sunat pagi esok , selamat beramal :)

barakallah neng sayang “@bihunbuncis: terima kasih teteh dan teman2 semua..selamat puasa :* “@irmasoulhealer: Re-charge your soul by EHI

Selamat menunaikan ibadah puasa *eh* mksdnya ibadah sholat Ashar Untuk wilayah jakarta dn sekitarnya *mkn rendang tomcat*

Selamat yah yang sudah sukses menjalankan Ibadah Puasa Sya’ban, semoga barokah. Amiiiiiiinnnnnnn. #SalamSantai

Selamat berbuka puasa kepada yang berpuasa sunat hari ini :)

Selamat berbuka puasa semua ♥ salam nisfu sya’aban alhamdulillah

Selamat Berbuka Puasa kepada semua yang berpuasa pada hari ini ! Mari mencekikkk ! Bismillah :)

Selamat berbuka puasa buat semua yang berpuasa sunat pada hari yang penuh barakah ini.Moga ALLAH terima puasa kita..

Selamat berbuka puasa pada semua yang berpuasa :) moga Allah berkati. Tahniah sebab berpuasa ✌

Selamat Berbuka kepada semua yang puasa! Hopefully puasa kita diterima Allah. Amin~

Selamat menunaikan Solat Maghrib dan selamat berbuka puasa ;)

Selamat berbuka puasa bagi siapa yang berpuasa sunat Nisfu Syaaban :-) Salam maghrib.

Selamat berbuka puasa kepada yang berpuasa harini, dan Selamat Menunaikan Solat Maghrib olss ^^

Selamat berbuka puasa to those who are fasting today! :)

Twitter mengucapkan selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa pada hari ini :)

Selamat berbuka puasa kepada yang berpuasa. Selamat menunaikan ibadah maghrib kejap lagi. Malam ini malam jumaat :)

Selamat Berbuka kepada semua yang puasa hari ni, melantak melantak jugak solat jangan lupa :D

Selamat berbuka puasa… Bagi mereka yg menjalankan… :)

Selamat berbuka puasa, Pusamania dan Pusamanita! Semoga berkah. Amin :D

Selamat siang Juventini & Juvedonna… Udah makan siang? Atau lagi puasa? Admin mau share soal #VillarPerosa niih.. Simak yaa… :)

Tak ada lah rasa penat sangat puasa hari ni :). Selamat berpuasa bagi siapa yang berpuasa hari ni! :)

Waktu Sholat : Subuh 04:47 | Dzuhur 12:15 | Ashar 15:41 | Maghrib 18:20 | Isya 19:35 | Selamat menunaikan puasa nisfu sya’ban bubuhan…

Selamat menjalankan ibadah Puasa Nisfu Sya’ban. Mudahan puasa kita sabarataan lancar sampai Maghrib kena. Jangan kada ingat basubuh :)

Selamat menunaikan ibadah puasa Nisfu Sya’ban. Mudahan beberkat dan masuk Surga.

Selamat menunaikan ibadah Puasa Nisfu utk tmn² Pusamania dan Pusamanita yg menjalankan. Semoga lancar dan pahalanya bertambah banyak :D

Selamat Malam, Malam ini Bulan Purnama, Artinya 1/2 bulan lagi kita Puasa..

Salam Nisfu Syaaban dan selamat berbuka kepada sesiapa yang puasa hari ni :)

Yeay! Nak puasa dah.. Mohon ampun dan maaf atas kesilapan saya.. Selamat menyambut nifsu syaaban.. =)

Selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa dan selamat menunaikan solat fardu maghrib, assalamualaikum duhai putera puteri agama :’)

Selamat menunaikan solat Maghrib dan selamat berbuka puasa :)

Maghrib. Selamat berbuka puasa kepada mereka yang berpuasa :’)

Selamat berbuka puasa bagi yang berpuasa pada hari ni :)

Lupakan segala masalah ! Get ready untuk berbuka :) Selamat Berbuka Puasa kepada semua yang berpuasa pada harini. Mari Makannn :D

Selamat berbuka puasa kanggo sing menjalankan. Sing jomblo buka liang kubur wae, mlebu, kubur dewe. #ehmaap

Selamat berbuka puasa bagi kamu yang menjalankan.

Maghrib sudah tiba,yg puasa segera berbuka ya,selamat menunaikan ibadah sholat maghrib.

[17:20:46] waktu Maghrib utk Surabaya. Ayo sholat. Yang puasa, selamat berbukaaa…berbuka dengan segelas air saja, lega ya rasanyaaa :D

Selamat berpuasa Senin-Kamis utk yg menjalankan :) RT @Richocho23: @simPATI maunya sih gt, tp Lg puasa nih so baru bisa makan bedug maghrib

Ayo jangan lupa untuk makan siang.Kalau lagi puasa tetap pertahankan ya,jaga iman dan kuatkan lagi.Selamat makan siang… :)

Selamat makan siang bagi yang menang taruhan bola, sedangkan bagi yang kalah selamat menunaikan ibadah puasa

Selamat menjalankan puasa buat yang kemarin megang italia.. :)

Selamat puasa senin.. Bukanya jam 6 malem ya, bukan jam 6 pagi (ʃ⌣ƪ)

Dah 2 July, kejap je.. Tup Tap Boom Kababoom dah puasa dush ting tong prek dah Raya Aidilfitri. Selamat Tahun Baru semua :) #Tibaaah

Hope dpt puasa penuh tahun ni! RT@Itsnrulola: #JulyWish SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK:)

July? Ga muluk2 berharap banyak, cuma pengen selamat dunia,akhirat&puasa lancar… Amiiiiin

Selamat datang July, berarti puasa yah bulan ini. Wiiiii selamat datang menu2 langka nan enak :))

selamat bulan juli,bentar lagi bulan puasa cihii cihiii

Done with flasmob wheeee! It was awsoooooooome! Now waiting for maghrib, selamat berbuka puasa peeps ♥

Makasih yang disituuu{} RT @fnqoyimah: Magrib! Selamat berbuka puasa yang disanaaa @PritaTharadevii {}

Yang puasa selamat berbukaaaa \(ˆ▾ˆ)┐(˘⌣˘)-(ˆ▽ˆ)/

This is it! Pancake pelangi bedug ala chef acha quin. Selamat berbuka puasa :)) http://lockerz.com/s/221139872

selamat berbuka puasa bagi yg menjalan’kannya:)

selamat berbuka puasa bagi yang menjalankan dan selamat menunaikan shalat maghrib untuk daerah Lontar dan sekitarnya..

Selamat buka puasa!!! RT @nabilasaleh2: Syook udh buka aje-_- cepetbgtt alhamdulillah

Selamat berbuka puasa jg yudi ♥ RT @yudimf: ka urang mah henteu dof, kitu tah bae ~ RT dhofarbrachest Selamat berbuka puasa dhivazhr ♥

Abiiiimmmmmm (>̯͡.̮<̯͡) RT @abimpangarso: Tambah mancung yaaaa RT @miiaaaF: Selamat buka puasa tiing @namirakriting !

Iklan Marjan mulai bermunculan.selamat menunaikan ibadah puasa bagi yg merayakan..

Iyaa, dikiit (ʃ⌣ƪ) “@SyahdanRyaldi: Sakau yng? RT nuruullathifah: Selamat sore @SyahdanRyaldi selamat berbuka puasa (ʃ⌣ƪ) ♥”

My turn today RT @ZairulEizam: Kita dah buat mggu lepas. RT @RizuanDanApple: kenduri doa selamat, menyambut puasa

You’ve reached the end of the Top Tweets for selamat puasa.

(ini maksudnya apa?)  copas se-isi-isinya?
Dp Bb Spanyol Juara | Terpopuler.net
http://www.terpopuler.net/dp/dp-bb-spanyol-juara.html: 201.661www.terpopuler.net › Info
Diulas oleh Dinas Pendidikan
… Juara EURO 2012 displaypicturebbm.blogspot.com/2012 .
Info | Terpopuler.net    downloa …
Kumpulan Animasi BBM Lucu Download Gambar Gerak PP Blackberry

Dp Bbm Spanyol Mata | Terpopuler.net

Animasi Mata Portugal DP BBM Mata menangis displaypicturebbm.blogspot.com/2012/06/animas… .
  1. displaypicturebbm.blogspot.com at Website Informer. Display

    website.informer.com/displaypicturebbm.blogspot.com

    31 Jul 2000 – displaypicturebbm.blogspot.com information at Website Informer. DP BBM – Free Download gambar animasi untuk Display Picture [DP] BBM.

  2. Dp Bbm Spanyol Mata | Terpopuler.net

     Diulas oleh Dinas Pendidikan

    Tebak Bola Gol Penyama Kedudukan Spanyol vs Italia. Animasi Mata Portugal DP BBM Mata menangis displaypicturebbm.blogspot.com/2012/06/animas… .

  3. Spanyol Melaju Ke Final Euro 2012 Display Picture Dp Bbm

    final displaypicturebbm.blogspot.com/2012/06/congra… .

    Spanyol melaju ke FInal EURO 2012 Display Picture – DP BBM DP BBM
    DP BBm Gambar dan Kata Kata Lucu untuk Blackberry Messenger Display
  4. Dp Bbm Bendera Bergerak Finalis Uero 2012 Humor Singkat Lucu

    Gambar Lucu Animasi bergerak11 hours ago; DP BBM: Bendera Yunani Finalis EURO 2012 displaypicturebbm.blogspot.com/2012/05/bender…Gambar Lucu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: