Tokoh Ti Mana eta si Feri Teh :: Humor Singkat Sunda


Tokoh Ti Mana si Feri Teh :: Humor Singkat Sunda Ikin panggih jeung si Sukri, manehna nanya: Ikin: “Kri, ari maneh nyaho Obama?” Sukri: “Henteu, saha eta teh?” Ikin: “Sakola atuh matak ge, presiden Amerika eta teh…” Isukna maranehna panggih deui. Ikin: “Kri, ari maneh apal Diponegoro?” Sukri: “Henteu!” Ikin: “Matak sakola geura monyoong, pahlawan … Continue reading

Candi terbanyak ada di Bumi Pasundan :: Humor sunda Singkat


Candi terbanyak ada di Bumi Pasundan :: Humor sunda Singkat Sekalipun yg terkenal Candi Borobudur & Prambanan, ternyata jumlah Candi terbanyak ada di bumi Sunda. Karena selain Candi Cangkuang di Garut. Juga masih banyak Candi2 lainnya, seperti: Candibayar. Candibere. Candimandian. Candicukur. Candisunatan. Candilaksanakeun. Candikawinkeun. Candicobaan. Candidahar. candiditu-candidieu? Dan candi-candi lainnya. Termasuk juga Candibawa ka RS … Continue reading

Jawara Gelut Hese Modar :: Bahasa Sunda BBM


…Jawara Gelu Hese Modar :: Bahasa Sunda BBM… Gambar Humor BBM Sunda, Image Humor BBM Sunda,Foto Humor BBM Sunda,Photo Humor BBM Sunda,Gambar Humor BB Sunda,Foto Humor BB Sunda,Image Humor BB Sunda,Photo Humor BB Sunda, Sent from my BlackBerry® powered by TwitterFeeds.blogspot for Humor BB Blogspot. If you want send funny article & Humor pictures just … Continue reading

Sakeudeung deui lebalan pasti latang oge


Sakeudeung deui lebalan pasti latang oge Ownernya toko2 di pasar baru bandung lagi curhat : keur ngomongkeun Polisi …. Ali polisi, Imlek latang ke lmah oeh,…… Natal latang ka imah oeh, …… Taun balu latang ka imah oeh…. sakeudeung deui lebalan pasti latang oge ka imah oeh…… Oeh teu ngalti ali Polisi teh agamana naon … Continue reading

3 pamuda naraek taksi


3 pamuda naraek taksi 3 pamuda nu keur marabok nyetop taksi. Ceuk Sopir Taksi na jero hatena: “ieu jelema gawena ngan marabok wae, digawean siah ku aing”. Sanggeus eta 3 pamuda naraek taksi, supir ngahurungkeun mesin sakeudeung trus dipareuman deui. Supir : “Parantos dugi den, mangga tarurun” Pamuda ka-1 turun bari mayar, nu ka-2 sasalaman … Continue reading

Mie panyabab ka Naraka


Mie panyabab ka Naraka HATI-HATI……. 8 jenis MIE nu t’meunang dikonsumsi sbb bisa ngakibatkn ka naraka, nyaeta: 1.mie dua ALLOH. 2.mie mie susu lain muhrimna. 3.mie luan aliran sesat. 4.mie kiran teuing dunia. 5.mie harep asup surga ku amalan goreng. 6.mie lampah pagawean setan., 7.mie ceun runtah kana beungeut mitoha. 8. Mie kul pamajikan batur..:D … Continue reading