Iki mergo terus-2an gaya asu dok :: Humor Bahasa Jawa


Iki mergo terus-2an gaya asu dok. :: Humor Bahasa Jawa Gogon prikso nang dokter, mergo kuwatir kenek penyakit kelamin.Pas nang dokter, doktere ndelok dengkule Gogon, kiwo-tengen lecet kabeh. Dokter: “Opo’o dengkulmu kok lecet kabeh cak ?”. Gogon: “Iki mergo terus-2an gaya asu dok”. Dokter: “Opo’o gak gawe gaya liyo. Opo gak iso tah?”. Gogon: “Yo … Continue reading